Friday, April 1, 2011

Baked Sugee Kuih (Bingka Suji)

 I love this, I love this.....! It tastes so nice, moderately sweet and perfect texture which is not too hard neither too soft. The top was browned under a grill for extra fragrant.

 I'll share the recipe later as I'm getting ready for dinner soon.... taaaa, see you.




2 comments:

  1. Wah wah wah... kat sini pun ada gak, berapa banyak blog ciplak yg engko ada eh...
    Tolong hentikan perbuatan menciplak anda. Amboi, senang2 jer awak copy paste segala2 nya sehingga cerita2 peribadi pun awak nak ciplak. Awak nak menyamar sebagai saya untuk tumpang rezeki ke...? Tak halal rezeki anda tu tau. Tolong lah hormat sedikit dengan titik-peluh orang lain. Dicadangkan jika anda tak ada modal nak buat blog, tutup jer lah lagi bagus daripada buat dosa.

    ReplyDelete
  2. menulis cerita sendiri adalah berjuta2 kali baik daripada menciplak hasil kerja org lain.. fikirkan la..

    ReplyDelete